Administratie
Martine helpt mij enorm in het zetten van mijn eerste stapjes als praktijkhoudend huisarts. Ze regelt mijn declaraties en boekhouding, zodat ik me in deze eerste fase na de praktijkovername volledig kan richten op de praktijkvoering en patiënten. Door haar hulp heb ik rust over de financiën. Al gaandeweg en in zeer prettige onderlinge communicatie leert ze mij de kneepjes van deze financiële kant van praktijkhouder zijn.

Rianne Langeveld, huisarts in Hilversum

Martine de Kimpe

Optimaliseer jouw administratie voor efficiënte zorgverlening

Bespaar tijd, minimaliseer fouten en focus op hoogwaardige zorg met onze deskundige ondersteuning.

De dienst ‘Administratie’ van De Kimpe Administraties zorgt voor efficiënte en nauwkeurige administratie, waardoor zorgverleners zich kunnen concentreren op hoogwaardige zorg. Wij ondersteunen praktijken bij het declareren, controleren van retourinformatie, bijhouden van de boekhouding en geven passend advies. Met onze expertise nemen we de verantwoordelijkheid voor verschillende aspecten van de administratie, zodat jij meer tijd en gemoedsrust hebt om je te richten op wat er echt toe doet.

Martine de Kimpe

Wat biedt onze dienst ‘Administratie’ jou als zorgverlener?

Probleemloos declareren

Probleemloos declareren

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het correct en tijdig declareren van zorgkosten, inclusief patiëntfacturen. Dit zorgt voor een vlotte afhandeling van declaraties en minimaliseert het risico op afwijzingen.
Efficiënte retourinformatie

Efficiënte retourinformatie

Het controleren en verwerken van retourinformatie is een essentieel onderdeel van een goede administratie. Wij zorgen voor een correctie afhandeling van de retourinformatie. Wanneer er noodzakelijke wijzigingen in de patiëntenadministratie moeten plaatsvinden, kunnen wij dit zo nodig verwerken óf communiceren naar de desbetreffende persoon.
Contractbeheer

Contractbeheer

Het controleren en beheren van zorgverzekeraarscontracten is een complex proces. Wij controleren en beheren en denken mee met de praktijk. Wij zorgen dat de gecontracteerde tarieven tijdig en correct worden verwerkt in het HIS.
Procesbewaking patiëntenadministratie

Procesbewaking patiëntenadministratie

Wij monitoren en bewaken het proces van de patiëntenadministratie om ervoor te zorgen dat alle benodigde stappen correct worden uitgevoerd. Dit zorgt voor een gestroomlijnde administratie en minimaliseert het risico op fouten of omissies.
Bijbehorende boekhouding

Bijbehorende boekhouding

Naast het declaratieproces verzorgen wij ook de bijbehorende boekhouding, zodat je een compleet en overzichtelijk financieel inzicht hebt. Dit bespaart je tijd en moeite bij het bijhouden van de financiële aspecten van je praktijk.
Professioneel debiteurenbeheer:

Professioneel debiteurenbeheer

Wij nemen het debiteurenbeheer uit handen en zorgen ervoor dat openstaande facturen tijdig en correct worden afgehandeld. Dit vermindert de financiële druk op je praktijk en zorgt voor een gezonde cashflow.
Deskundig advies en meedenken

Deskundig advies en meedenken

Onze ervaren declaratiespecialisten staan altijd klaar om met je mee te denken en je te adviseren op het gebied van zorgadministratie. We streven ernaar om samen te werken aan het optimaliseren van je administratieve processen en het behalen van betere resultaten.

4 redenen om jouw administratie uit te besteden

Tijdswinst

Door de administratie uit handen te geven, bespaar je kostbare tijd die je kunt besteden aan directe patiëntenzorg. Dit leidt tot een efficiëntere praktijk en een hogere productiviteit.

Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid
Ons ervaren team zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare verwerking van gegevens, waardoor fouten en inconsistenties worden geminimaliseerd. Dit draagt bij aan een hogere kwaliteit van de patiëntenzorg en een verbeterde patiënttevredenheid.
Kostenbesparing
Het uitbesteden van de administratie kan leiden tot kostenbesparingen op verschillende gebieden, zoals personeel en trainingen. Je betaalt alleen voor de specifieke diensten die je nodig hebt, zonder de overheadkosten van een interne administratieve afdeling.
Gemoedsrust
Door samen te werken met De Kimpe Administraties, kun je erop vertrouwen dat jouw administratie altijd kloppend en op orde is.
Bij De Kimpe Administraties begrijpen we dat de administratie een cruciaal onderdeel is van jouw praktijk. Door gebruik te maken van onze dienst “Administratie” kun je vertrouwen op een efficiënte en nauwkeurige verwerking van administratie, terwijl jij je volledig kunt richten op het verlenen van uitstekende zorg aan jouw patiënten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen met onze deskundige en betrouwbare dienstverlening.