Martine de Kimpe

Het gezicht achter de Kimpe Administraties

Mijn motto is: ‘Een zorg minder’

Mijn naam is Martine en mijn motto is: ‘Een zorg minder’. Wanneer je geen omkijken meer hebt naar de administratie, is dit voor jou een zorg minder.

Doordat ik werk uit handen neem, kun jij je weer volledig concentreren op het verlenen van zorg. Het gaat zelfs verder: de administratie uitbesteden levert niet alleen tijd op, maar ook geld. Het resulteert in omzetstijging en rendementsverbetering.

In 2010 startte ik mijn eigen bedrijf: De Kimpe Administraties. Bewust ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de administraties van huisartsen. Het viel me namelijk op dat veel huisartsen worstelen met de balans tussen zorg verlenen en de zakelijke kant van praktijkvoering. Daar lag mijn kans om te doen waar ik goed in ben, in een sector waar mijn passie ligt.

Martine de Kimpe

Mijn specialisme komt tot uiting in de afhandeling van het declaratieverkeer tussen de huisarts en de zorgverzekeraar. Iets wat veel huisartsen door de complexiteit ervaren als een last, waar veel tijd in gaat zitten. Daarnaast zorg ik voor een bijgewerkte en correcte boekhouding.

Mensenmens
De zorg heeft mij altijd geboeid. Omzien en klaarstaan voor mensen die in hun gezondheid ergens tegenaan lopen, daar word ik blij van! Na mijn opleidingen heb ik een aantal jaren voor verschillende accountantskantoren gewerkt, waar ik veel ervaring heb opgedaan door te werken met diverse klanten. In die tijd heb ik veel bijgeleerd en ontdekte ik dat mijn passie voor de zorg perfect tot uiting kon komen toen ik aan de slag ging bij een psychologenpraktijk. Daarnaast ben ik actief als vrijwilliger in het ondersteunen van vluchtelingen, omdat ik graag anderen help en betrokken ben bij de gemeenschap.
Hier krijg ik energie van

Ik ben een groot liefhebber van muziek. Ik kan urenlang luisteren naar verschillende genres en houd daarnaast ook van zingen. Hoewel ik zelf geen instrument kan bespelen, heb ik een diepgewortelde waardering voor de kunst en de emoties die muziek kan oproepen.

Naast mijn passie voor muziek, ben ik ook dol op avontuur in de buitenlucht. Ik geniet van ontspannen wandelingen in de natuur, waar ik de rust en schoonheid om me heen kan absorberen. Maar soms heb ik behoefte aan een adrenalinekick en daarom trek ik graag mijn mountainbike uit de garage om te genieten van de opwinding van het mountainbiken. Het gevoel van de wind in mijn gezicht en de vrijheid van de open natuur geven me een gevoel van levendigheid en voldoening.

En laten we het onderwerp eten niet vergeten! Ik ben een echte levensgenieter en houd enorm van lekker eten. Of het nu gaat om een gezellig diner in een restaurant of het experimenteren met nieuwe recepten thuis.

Elke dag stap ik met veel plezier in mijn werk als zorgadministrateur voor huisartsen. Mijn klantenkring bevindt zich in de bruisende regio’s van midden en noord Nederland. Ik vind het geweldig om nauw samen te werken met mijn klanten en een team te vormen waarin we elkaars sterke punten benutten. Samen kunnen we de administratieve uitdagingen aanpakken en zorgen voor een soepel verloop van de zorgadministratie. Het gevoel van samenwerking en het bereiken van gemeenschappelijke doelen geeft me energie en voldoening in mijn werk.

Ben je op zoek naar professionele ondersteuning op het gebied van zorgadministratie?

Laten we samenwerken en ervoor zorgen dat jouw praktijk efficiënt en effectief draait. Neem contact met mij op door een e-mail te sturen naar info@dekimpeadministraties.nl. Laten we samen werken aan meer tijd voor wat écht belangrijk is: jouw patiënten.