Trainingen
“Ik ben verantwoordelijk voor de declaraties en de financiële administratie van de praktijk. Ik wilde graag meer inzicht in het debiteurenbeheer van de praktijk. Daarnaast was ik op zoek naar een verdieping in het boekhoudprogramma Twinfield. In de training heeft Martine mij meer inzicht gegeven in het proces van declareren, retourinformatie en boekhouding. Ik vond de training heel interessant! Het is echt een verdieping op de kennis die ik al had. Door duidelijke uitleg, tips, praktijkvoorbeelden én concreet aan de slag te gaan tijdens de training heb ik meer inzicht gekregen. Ik weet nu precies waar ik belangrijke informatie en rapporten kan vinden in Twinfield en Vecozo. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik efficiënter het debiteurenbeheer kan bijhouden.”

Johanna (assistente Huisartsenpraktijk Beerzerveld)

Martine de Kimpe

Klant vertelt

Ben je benieuwd hoe zorgverleners onze dienstverlening ervaren? Lees de ervaring van andere zorgverleners.

Martine de Kimpe
Administratie

Sinds begin 2023 heeft Martine ons declaratieproces overgenomen in de praktijk. Voor haar was dit een nieuwe ervaring omdat declaratie van fysiotherapeutische behandelingen anders is als de declaratie in de huisartsenzorg. In de praktijk werken verschillende specialismes die verschillende codes hanteren. Ook zijn uitzonderingen op de regel eerder regelmaat als uitzondering! Het eigen maken van het declaratieproces heeft Martine snel in de vingers gekregen. Martine werkt nauwkeurig en efficiënt. Daarnaast geeft ze duidelijke feedback terug naar de fysiotherapeut als de declaratie niet of onvoldoende klaar heeft gestaan om in 1 keer goedgekeurd te worden. Hierdoor zijn wij als praktijk ook efficiënter gaan werken! Is er sprake van een hele fijne en duidelijke communicatie waardoor zaken snel geregeld zijn!

Marja Kloosterboer, Bekkenfysiotherapeut de Wilg

Trainingen

Er was mij gevraagd vanuit de huisartsenpraktijk om de declaraties en de financiële administratie over te nemen. Echter, ik had hier geen ervaring mee.
Dankzij de duidelijke trainingen van Martine ben ik nu wegwijs gemaakt. De trainingen waren duidelijk, overzichtelijk en goed te volgen. Ook het protocol voor het declareren, gemaakt door Martine, is erg fijn.
Martine, heel erg bedankt!

Marissa, assistente Huisartsenpraktijk Weezenland

Trainingen

Duidelijke uitleg en direct toepasbaar. Ik heb het als een zeer prettige opleiding ervaren, mede door de ruimte voor het stellen van vragen die de eigen praktijk aangaat.
Prima locatie, goed bereikbaar en de catering was perfect!


Diana Loman, administratief medewerkster huisartsenpraktijk de Wedren

Trainingen

Het is een hele praktische en goed toepasbare training voor in de praktijk. Gelukkig géén onduidelijke theorieën, maar lekker concreet allemaal. Martine staat open voor vragen en helpt je zoeken naar antwoorden. Top training die ik iedereen zou aanraden

Chantal (praktijkmanager Huisartsenpraktijk Berent Avercamp)

Trainingen

Deze training is voor mij een mooie opstap om beter zicht te krijgen op de processen rondom de geldstromen in de praktijk. Dit voorafgaand aan de associatie. Ook roept het vragen op, waardoor blijkbaar mijn nieuwsgierigheid geprikkeld wordt.

Marga Ackermans (huisarts in Emst)

Trainingen

Tjarda en ik hebben samen de training declaratieverkeer huisartsen bij Martine gevolgd. Een assistente op de huisartsenpost gaf mij het advies om contact met Martine op te nemen. De training was enorm leerzaam, intensief en tegelijk laagdrempelig. Zonder voorkennis van het declareren kun je deze training goed volgen. Martine is geduldig en geeft een heldere uitleg. De training is praktisch, aan het eind van de training waren wij in staat om zelf te declareren in ons HIS! Wij vonden het daarnaast fijn dat we in overleg een zelfgekozen tijdstip en locatie voor de training konden bepalen. Martine is goed benaderbaar en wij hebben in vertrouwen in haar. Wij zijn blij dat we deze training bij haar hebben gevolgd!

Tjarda van Schaik (administratie)
Francisca Lokin (huisarts in Zwolle)

Administratie

Sinds 2013 werkt Martine voor onze huisartsenpraktijk. Zij neemt mij veel zorgen uit handen. De boekhouding is op orde en in een aantal stappen heeft zij ervoor gezorgd dat het hele declaratieproces soepel verloopt. Ik hoef nog maar 1x per maand na te denken over mijn financiële administratie. De rest verzorgt Martine.

Mischa Thiele, huisarts in Zwolle

Administratie

Martine helpt mij enorm in het zetten van mijn eerste stapjes als praktijkhoudend huisarts. Ze regelt mijn declaraties en boekhouding, zodat ik me in deze eerste fase na de praktijkovername volledig kan richten op de praktijkvoering en patiënten. Door haar hulp heb ik rust over de financiën. Al gaandeweg en in zeer prettige onderlinge communicatie leert ze mij de kneepjes van deze financiële kant van praktijkhouder zijn.

Rianne Langeveld, huisarts in Hilversum

Trainingen

Het heeft mij én de praktijk veel gebracht. En het gaat hopelijk nog veel brengen. Martine geeft duidelijke uitleg en informatie. De training was persoonlijk en er was veel ruimte voor vragen. Met name het Wlz verhaal is me veel duidelijker geworden. Ik hoop Vecozo veel meer te gaan inzetten, voor in de toekomst een perfecte administratie!

Henriëtte (assistente Huisartsenpraktijk Berent Avercamp)

Trainingen

Sinds een tijdje verzorg ik het declareren in de praktijk. Ik wilde graag weten of ik goed en optimaal declareer. Martine heeft mij op een laagdrempelige manier, helder en duidelijk dit proces uitgelegd. Het was een intensieve, gezellige en leerzame training. Op de eerste trainingsdag zei ik tegen haar: “ik ben er 1000% van overtuigd dat jij jezelf terugverdiend!” De training heeft mij veel inzicht gegeven in onze huidige werkwijze en hoe dit efficiënter kan. Daarnaast heb ik geen angst meer voor Vecozo!

Suzanne Brunekreef (huisarts in Zwolle)

Coaching
Met behulp van Martine is het gelukt overzicht en structuur te krijgen in onze financiële administratie. Het op orde brengen van de patiëntenadministratie, het goed indienen van de declaraties en praktische tips hoe je de afwijzingen controleert en herdeclareert. Door de goede basis die we hierdoor hebben neer kunnen zetten, zijn we nu minder tijd kwijt aan het nakijken van de afwijzingen, met een aanzienlijk betere opbrengst.

Nienke Rijkers (huisarts in Zwolle)

Trainingen
Met het declareren van inschrijfgeld naar zorgverzekeraars liep ik aan tegen afwijzingen van poh gelden. Sinds begin dit jaar ben ik verantwoordelijk voor het declareren naar de zorgverzekeraars. Het corrigeren en her-declareren van afwijzingen was mij niet bekend. Ook wilde ik graag inzicht in het proces van declaratie en de administratie.

Martine heeft mij in de training declaratieverkeer huisartsen inzicht gegeven in alle onderdelen van het declareren. Ik weet nu precies hoe ik een afwijzing moet corrigeren in het HIS. En hoe ik ervoor moet zorgen dat de instellingen in het HIS juist staan voor correcte declaraties. Daarnaast heeft Martine mij duidelijk en concreet uitgelegd hoe ik de declaraties kan verwerken in Twinfield. En hoe ik openstaande declaraties kan monitoren. Al tijdens de training hebben we omzet gedeclareerd die de praktijk anders niet had ontvangen.

Deze training heeft mij veel gebracht. Ik weet hoe ik op een efficiënte manier kan declareren en ervoor kan zorgen dat de praktijk het geld ontvangt waar zij recht op heeft.

Marga (assistente Huisartsenpraktijk Doornweerd)

QuickScan

Al enige tijd waren wij in onze Hagro niet geheel tevreden over onze declaratieprocessen op de praktijken. Wij hadden het idee dat deze veel efficiënter ingericht konden worden en we hadden geen van allen een goed overzicht in het declaratieproces.Via via kwam ik bij Martine terecht. Na een heel prettig kennismakingsgesprek waarbij Martine op een rustige en professionele manier haar diensten nader toelichtte hebben we besloten dat we bij Martine een scan van onze declaratie processen wilden later uitvoeren door haar. Na haar inventarisaties heeft ze de resultaten voor de hele Hagro gepresenteerd. Dit gaf ons heel erg veel inzicht in onze verbeterpunten maar Martine heeft ook inzicht gegeven in de zaken die wel goed gingen. Dit was natuurlijk hartstikke mooi om te horen en hier hebben we de assistentes dan ook blij mee kunnen maken. Het was een fijn en leerzaam traject. Grootste verbeterpunten waren: declareren doe je niet even tussen de bedrijven door / een goed declaratie protocol geeft veel houvast en minder kans op fouten / declaratieproces niet versnipperen / waar blijven ‘centen’ liggen. Dus al met al wij zijn erg tevreden met deze service van Martine. Ik hoop in de toekomst nog vaker met haar samen te werken”

Petra Mensinga (praktijkmanager in Ommen)

Trainingen

Martine verwerkt de theorie heel mooi in de training. Afgewisseld met praktijkvoorbeelden en ook valkuilen worden besproken. Je kunt merken dat Martine veel ervaring heeft en ze kan het ook goed uitleggen.

Iris van Gijtenbeek (praktijkmanager Emst/Vaassen)

Trainingen

Ik was op zoek naar iemand die mij na onze praktijkovername snel op weg kon helpen met de boekhouding. Martine heeft mij getraind in de basisvaardigheden die ik nodig had. Ze gaf tips en tricks om het declaratieverkeer en de boekhouding succesvol te laten verlopen. Ik vond het persoonlijk contact met Martine prettig. Tijdens de training en daarbuiten. Martine reageert adequaat op vragen per mail of telefoon en denkt graag met je mee.

Jacco (praktijkmanager Huisartsenpraktijk Frederiksoord)

Administratie

“Een zorg minder! Dat is het zeker als je gebruik maakt van de diensten van Martine de Kimpe van De Kimpe Administraties. Ik ervaar Martine als een zeer zorgvuldige, accurate, alerte en attente vrouw. Daarbij is ze ook nog eens prettig in het contact. Ze beloofde me van tevoren dat ik echt zou merken dat ik een zorg minder had als ik de administratie aan haar zou overdragen. En dat ik me daardoor nog meer kon focussen op mijn core business, namelijk het geven van trainingen. En ze heeft helemaal gelijk gehad. Het scheelt mij heel veel tijd en ik weet niet of het door deze keuze komt, maar mijn omzet is alleen maar omhoog gegaan :). Kortom als bedrijfsadministratie niet je kerntaak is, dan zou ik het zeker aan De Kimpe Administraties overlaten!”

Jelly Bijlsma

Trainingen

Ik werkte al enige tijd binnen de huisartsenpraktijk als praktijkmanager. Ik merkte dat ik onzeker was in het declareren, doe ik het allemaal wel goed? Ontvangen wij wel de gelden waar we recht op hebben? Waarom wordt er iets af gewezen, en hoe eventueel te corrigeren? Via een medecursist van de opleiding Praktijkmanagement ben ik in contact gekomen met Martine. Martine is specialist in het declaratieproces binnen de huisartsenzorg. Ik heb bij haar de training declaratieverkeer gevolgd. Inmiddels weet ik precies wat ik doe, ik heb meer structuur in mijn werk, en mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid. Dank Martine!

Brigitte (praktijkmanager Huisartsenpraktijk Ruinen)