QuickScan

Al enige tijd waren wij in onze Hagro niet geheel tevreden over onze declaratieprocessen op de praktijken. Na een heel prettig kennismakingsgesprek hebben we besloten dat we bij Martine een scan van onze declaratie processen wilden later uitvoeren door haar. Na haar inventarisaties heeft ze de resultaten voor de hele Hagro gepresenteerd. Dit gaf ons heel erg veel inzicht in onze verbeterpunten maar Martine heeft ook inzicht gegeven in de zaken die wel goed gingen. Dit was natuurlijk hartstikke mooi om te horen. Het was een fijn en leerzaam traject. Dus al met al wij zijn erg tevreden met deze service van Martine.

Petra Mensinga (praktijkmanager in Ommen)

Martine de Kimpe

QuickScan, de gezondheidscheck
voor jouw praktijk

Wil je snel en efficiënt inzicht krijgen in de verbeterpunten van je administratieve processen? De QuickScan van De Kimpe Administraties biedt een snelle en grondige evaluatie van je administratie, waardoor je kunt ontdekken waar je kansen liggen voor optimalisatie.

Onze ervaren specialisten analyseren jouw administratieve systemen, processen en workflows om mogelijke knelpunten, inefficiënties en fouten op te sporen. We brengen in kaart waar verbeteringen mogelijk zijn en geven concrete aanbevelingen om jouw administratie naar een hoger niveau te tillen.

Martine de Kimpe

Waarom kiezen voor onze QuickScan?

Snel inzicht

Snel inzicht

Binnen één dag tijd krijg je een duidelijk beeld van de sterke punten en verbeterpunten van jouw administratieve processen. Dit stelt je in staat om direct actie te ondernemen en efficiëntere werkwijzen te implementeren.
Grondige evaluatie

Grondige evaluatie

Onze specialisten nemen de tijd om jouw administratie in detail te analyseren. We kijken naar elk aspect, van registratie en declaraties tot financiële processen, om ervoor te zorgen dat geen enkel knelpunt over het hoofd wordt gezien.
Concrete aanbevelingen

Concrete aanbevelingen

Na de evaluatie ontvang je een rapport met specifieke aanbevelingen om jouw administratieve processen te verbeteren. Deze aanbevelingen zijn praktisch en direct toepasbaar, zodat je meteen aan de slag kunt met het optimaliseren van je administratie.
Kostenbesparend

Kostenbesparend

Door inefficiënties en fouten op te sporen, helpt onze QuickScan je om kosten te besparen op zowel korte als lange termijn. Je kunt tijd, middelen en financiële middelen effectiever inzetten, wat leidt tot een verbeterde rendabiliteit van je praktijk.

Ontdek hoe je jouw administratieve processen kunt optimaliseren en een efficiëntere praktijk kunt realiseren met onze QuickScan.