Coaching
Met behulp van Martine is het gelukt overzicht en structuur te krijgen in onze financiële administratie. Het op orde brengen van de patiëntenadministratie, het goed indienen van de declaraties en praktische tips hoe je de afwijzingen controleert en herdeclareert. Door de goede basis die we hierdoor hebben neer kunnen zetten, zijn we nu minder tijd kwijt aan het nakijken van de afwijzingen, met een aanzienlijk betere opbrengst.

Nienke Rijkers (huisarts in Zwolle)

Martine de Kimpe

coaching

Zelf leren hoe je optimaal kunt declareren

Wij begrijpen dat het optimaliseren van het declaratieverkeer een voortdurende uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij speciale coaching sessies aan om jou en je praktijkteam te ondersteunen bij het navigeren door de complexe wereld van zorgadministratie.

Onze coaching is gericht op het versterken van jullie vaardigheden en kennis, zodat jullie zelfverzekerd en efficiënt kunnen opereren in het declaratieproces. Of je nu een startende huisartsenpraktijk hebt of al jarenlang in de zorgsector werkt, onze ervaren experts staan klaar om je te begeleiden op jouw weg naar succesvol declareren.

Martine de Kimpe
Tijdens onze coaching sessies zullen we samen de specifieke behoeften en uitdagingen van jouw praktijk bespreken. We zullen je voorzien van praktische tips, richtlijnen en diepgaand inzicht om fouten te minimaliseren, afwijzingen te verminderen en een gestroomlijnde administratie te bereiken.

Of je nu hulp nodig hebt bij het begrijpen van complexe declaratiecodes, het optimaliseren van jouw declaratieprocessen of het omgaan met retourinformatie, onze coaching biedt op maat gemaakte ondersteuning die aansluit bij jouw praktijkbehoeften.

Samen zorgen we ervoor dat je vol vertrouwen de uitdagingen van het declaratieverkeer kunt aangaan en een efficiënte, nauwkeurige en succesvolle zorgadministratie kunt realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze coaching jouw praktijk kan versterken en verbeteren.