Diensten

Maximaliseer jouw tijd met de patiënt en verbeter de zorg

Wil je als zorgverlener je volledig kunnen richten op het verlenen van zorg, zonder je druk te maken over complexe administratieve taken? De Kimpe Administraties staat voor je klaar! Wij bieden professionele en op maat gemaakte zorgadministratiediensten om jouw praktijk soepel te laten draaien.

Een zorg minder

Hiermee kunnen wij je helpen

Zorgadministratiediensten
Administratie

De dienst Administratie van De Kimpe Administraties zorgt voor efficiënte en nauwkeurige administratie, waardoor zorgverleners zich kunnen concentreren op hoogwaardige zorg. Wij ondersteunen praktijken bij het declareren, controleren van retourinformatie, bijhouden van de boekhouding en geven passend advies. Onze expertise zorgt voor een soepel verloop van de administratie.

Zorgadministratiediensten: trainingen
Trainingen

Optimaliseer je kennis van declaraties met onze trainingen op gebied van declaraties. Onze praktijkgerichte benadering en ervaren trainers helpen je om efficiënt en zelfverzekerd met declaraties om te gaan, wat bijdraagt aan een optimale financiële performance van je praktijk.

Zorgadministratiediensten: QuickScan
QuickScan

Met de QuickScan dienst van De Kimpe Administraties krijg je snel inzicht in de gezondheid van je administratieve processen. Onze deskundige analyse identificeert mogelijke knelpunten en biedt concrete aanbevelingen voor optimalisatie. Ontdek verbeterpunten en bespaar tijd en geld met onze efficiënte QuickScan dienst.

Zorgadministratiediensten: coaching
Coaching

Wij begrijpen dat het optimaliseren van het declaratieverkeer een voortdurende uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij speciale coaching trajecten en sessies aan om jou en je praktijkteam te ondersteunen bij het navigeren door de complexe wereld van zorgadministratie.